Afrikalıların Meşhur Tatlısı Beignet Tarifi
O kadar güzel bir tadı var ki, inanın bir tane yedikten sonra tüm tabağı bitirmek istiyorsunuz! Beignet tarifi, kesin denenmesi gereken bir lezzet!- Beignet Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağıun
- 1/2 su bardağıılık su
- 1 çay kaşığımaya
- 2 yemek kaşığıpudra şekeri
- 1 çay kaşığıtuz
Beignet Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tüm malzemeleri bir kaseye alıp yoğurun. (Eğer hamur çok yapışırsa daha un ekleyebilirsiniz, kulak memesi kıvamında olsun.)
- Üzerini folyo ile kaplayıp 1-2 saat dinlendirin.
- Yağı kızartın ve küçük parçalar koparıp kızaran yağın içine atıp kızarmasını bekleyin.(Şekil vermek zorunlu değil.)
- Üzerine dilerseniz pudra şekeri ilave edebilirsiniz.
0 Yorumlar