Afrikalıların Meşhur Tatlısı Beignet Tarifi

Afrikalıların Meşhur Tatlısı Beignet Tarifi

O kadar güzel bir tadı var ki, inanın bir tane yedikten sonra tüm tabağı bitirmek istiyorsunuz! Beignet tarifi, kesin denenmesi gereken bir lezzet!


  • Beignet Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 su bardağıun
  • 1/2 su bardağıılık su
  • 1 çay kaşığımaya
  • 2 yemek kaşığıpudra şekeri
  • 1 çay kaşığıtuz

Beignet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Tüm malzemeleri bir kaseye alıp yoğurun. (Eğer hamur çok yapışırsa daha un ekleyebilirsiniz, kulak memesi kıvamında olsun.)
  2. Üzerini folyo ile kaplayıp 1-2 saat dinlendirin.
  3. Yağı kızartın ve küçük parçalar koparıp kızaran yağın içine atıp kızarmasını bekleyin.(Şekil vermek zorunlu değil.)
  4. Üzerine dilerseniz pudra şekeri ilave edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar